Google
 
Below, I have posted some interesting articles, news and various themes. What do you think about ... ?

HELIOSRES: Λύσεις σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις για Εξοικονόμηση Ηλεκτρικής Ενέργειας

Η HELIOSRES παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) ώστε να αξιοποιήσουν τα νέα Π.Ε.Π. και να ωφεληθούν από τις επιδοτήσεις που αφορούν επενδύσεις για την υλοποίηση ενεργειακών έργων που αξιοποιούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.


Τα νέα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (Π.Ε.Π) για Εμπόριο-Υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει ήδη και οι ΜΜΕ που επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτά έχουν τη δυνατότητα να αποταθούν στην
HELIOSRES (www.heliosres.gr). Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, για την υλοποίηση ενεργειακών έργων και επενδύσεων, που αξιοποιούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες (Α.Π.Ε.), με εξειδίκευση στα φωτοβολταϊκά και τα υβριδικά ενεργειακά συστήματα. Επίσης παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη σε θέματα χρηματοδότησης και υποβολής προτάσεων χρηματοδότησης μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων ( Αναπτυξιακός Νόμος, Π.Ε.Π., Κ.Π.Σ.)

Ένας από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη των ΜΜΕ είναι οι δαπάνες που αφορούν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Μέσω των ΠΕΠ έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν σημαντικά το συγκεκριμένο κόστος και επιπλέον να λειτουργούν φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και ιδιαίτερα τα φωτοβολταϊκά συστήματα, αποτελούν μια εξαιρετικά συμφέρουσα επένδυση και ελκυστική προοπτική λόγω της ύπαρξης πλούσιου δυναμικού των περισσότερων μορφών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη χώρα μας. Η HELIOSRES προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, τη μελέτη, τις απαιτούμενες διαδικασίες αδειοδότησης, τις διαδικασίες χρηματοδότησης, τη διαχείριση, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη κάθε ενεργειακού έργου .

Για περισσότερες πληροφορίες: E-Mail : info@heliosres.gr. URL: www.heliosres.gr

No comments: